ANTALYA / DEMRE - 80. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu

Çedes projesi kapsamında okulumuzda fidan dikimi yapılmıştır.

3 ARALIK DÜNYA FARKINDALIK GÜNÜ

Kas

24 Kasım öğretmenler günü programı okulumuzda çoşkuyla kutlandı.

Kas

Şanlı mazimizin ebedi kahramanlarından Kurtuluş Savaşı'mızın Başkomutanı, Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete uğurlanışının 85. yılında saygı, özlem ve rahmetle anıyoruz.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100'üncü yıl dönümü kutlamaları kapsamında okulumuzda tören düzenlendi.Cumhuriyetimizin yılmaz bekçileri olan öğrenci ve öğretmenlerimizin hazırladığı tören okulumuzda çoşkuyla kutlandı.Aynı zamanda okulumuz öğrenci ve öğretmenleri ilçede düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100'üncü yıl dönümü kutlamalarındada görev almıştır.Daha nice yüz yıllara,bin yıllara....Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.

Ekm

Okulumuzun 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Seçimli Olağan Genel Kurul 12 EKİM 2023 Tarihinde saat 19:30'da Demre belediye kültür salonunda gerçekleştiricektir. Tüm velilerimizin katılımlarını bekleriz.

Ekm

"Öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimizle birlikte 2023 - 2024 eğitim - öğretim yılına erişmenin heyecanını hep birlikte yaşıyoruz. Yeni eğitim-öğretim yılının okulumuzun idarecileri ile öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve ailelerine hayırlı olmasını diliyorum.